Povratak iz bajkovitih blagdanskih užitaka u zdrav život
Ideja o bistrou koji će se bazirati na jelima od konoplje, potekla je od Antona Rudana, “lovca na samoniklo bilje”. Ugodni ambijent dizajniran prirodnim sirovinama daje poseban osjećaj prirodnosti i topline doma.
Šumski koncept restorana sastoji se od četiri cjeline, kao što su raw food, fast food, dnevna ponuda jela i à la panj poznatiji kao à la carte.
Uz konoplju, tu je i kraljica samoniklog bilja, kopriva, te njezina vrhunska ljekovitost koja se slavi već tisućama godina.U restoranu će se kopriva moći kušati u obliku čajeva, sokova, u pitama i juhama te naravno i u svježoj, sirovoj varijanti.
Sve to bit će nadopunjeno raznovrsnim zdravim i svježe cijeđenim sokovima od koprive, gljiva, breze i ostalih biljaka, neobičnim pivima, kupinovim vinom, mlijekom od konoplje, ekološkim kavama, ali, naravno, i slasticama te integralnim kruhom i pecivima – otkriva Rudan, koji navodi da će jela u Šumskom kuharu biti pristupačnih cijena.
Dođite u Tkalčićevu 7, očistite organizam, riješite se stresa te počastite nepce blagodatima čiste prirode i vidimo se u ŠUMSKOM KUHARU !!!
Odgovori
Ukoliko želite ostaviti komentar, morate se prijaviti.